ВИКОНАВСЬКИЙ АНАЛІЗ ЯК ПРОВІДНИЙ РЕСУРС В РОБОТІ МУЗИКАНТА - Тітович, Валерій Іванович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена одному з видів музичної аналітики – виконавському аналізу, від якого багато в чому залежить напрям інтерпретаційних пошуків. Вказано специфічні особливості виконавського аналізу, його співвідношення з музикознавчим аналізом.