ФОРМУВАННЯ УМІНЬ МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Чінчой, Олександр Олександрович; Новікова, Анна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті запропоновано різні аспекти формування в учнів уміння математичного моделювання з використанням ІКТ. Основними підходами до створення математичних моделей до задач в залежності від способу представлення даних є: словесно-символічний, візуальне кодування інформації, сенсорно-емоційний, предметно-практичний.