СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ США - Булах, Валентина Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджуються проблеми професійної підготовки вчителів англійської мови як іноземної в закладах вищої освіти США; аналізується зміст програм підготовки вчителів англійської мови як іноземної в університетах Сполучених Штатів; вивчаються альтернативні тенденції пошуку наукового підходу до професійної підготовки вчителів англійської мови як іноземної в університетах США; досліджуються шляхи модернізації педагогічних освітніх програм.