ПРОБЛЕМА ОСВОЄННЯ ТЕМПОРАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МУЗИКИ МАЙБУТНІМИ ВЧИТЕЛЯМИ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Ван, Чуньцзе (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті обговорюється необхідність вдосконалення темпоральних уявлень і вмінь майбутніх учителів музики на основі сучасних знань про музичному часу. Визначаються основні теоретичні категорії музичної темпоральності: ритм, метр, темп, хронотектоніка.