ДИСТАНЦІЙНІ ЗАНЯТТЯ З ХОРОВОГО ДИРИГУВАННЯ: ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ - Фурдак, Тетяна Дмитрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються технології навчання, які мотивують майбутнього вчителя музичного мистецтва до успішного засвоєння матеріалу на заняттях з хорового диригування під час дистанційного навчання. Автор зазначає, що принципи дистанційного навчання не відрізняються від принципів навчання у традиційній системі, проте реалізуються вони специфічними способами, які обумовлені особливостями дистанційного навчання та можливостями інформаційного середовища.