ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПОЛІФОНІЧНОГО СЛУХУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Чжоу, Сіньюй (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті обґрунтовано педагогічні умови формування поліфонічного слуху студентів-музикантів у процесі фортепіанного навчання: цілеспрямоване педагогічне керування розвитком поліфонічного мислення; стимулювання студентів до оволодіння уміннями виконання поліфонічних творів; праксеологічне спрямованість опанування поліфонічних творів у процесі фортепіанного навчання; варіативність застосування методів і прийомів під час опанування поліфонічних творів.