ЕФЕКТИВНІ МЕТОДИ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ - Шафарчук, Тетяна Георгіївна; Десятникова, Наталія Львівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто питання вокального розвитку легких рухливих жіночих голосів. Висвітлено процес технології формування фонаційно-технічних навичок, необхідних для досконалого володіння мистецтвом виконання колоратурний прикрас.