МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕМОЦІЙНОЇ ВИРАЗНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВОКАЛІСТА НА ЗАНЯТТЯХ СОЛЬНОГО СПІВУ - Шпирка, Аліна Олегівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті автор досліджує методичне забезпечення формування емоційної виразності майбутнього вокаліста. Орієнтуючись на структурні компоненти емоційної виразності здійснено підбір методів та прийомів, які будуть актуальними на заняттях сольного співу.