ФОРМУВАННЯ «ГНУЧКИХ» НАВИЧОК У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ІНФОРМАЦІЙНОЇ, БІБЛІОТЕЧНОЇ ТА АРХІВНОЇ СПРАВИ - Барабаш, Вікторія Анатоліївна; Миценко, Валерій Іванович; Бондаренко, Ганна Семенівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті актуалізовано необхідність формування м’яких навичок (soft skills) у процесі підготовки майбутніх фахівців з інформаційної, бібліотечної та архівної справи, розглянуто роль універсальних компетенцій та емоційного інтелекту у процесі становлення майбутнього фахівця.