РОЛЬ АУДІЮВАННЯ У НАВЧАННІ РІЗНИМ ВИДАМ МОВЛЕННЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лелека, Тетяна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена виявленню впливу розвитку навичок аудіювання на всі інші види мовленнєвої діяльності у процесі вивчення іноземної мови. Проведено експериментальне дослідження із залученням студентів першого курс задля визначення рівня іншомовної комунікативної компетенції при збільшенні кількості завдань з аудіювання. Удосконалення навичок комунікації, читання та письма тісно пов’язано з процесом слухання та розуміння іншомовного мовлення.