СПЕЦИФІКА ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧА-ІНСТРУМЕНТАЛІСТА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 - Ляшенко, Ольга Дмитрівна; Бутенко, Тетяна Максимівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті охарактеризовані особливості підготовки викладачів інструментально-виконавських дисциплін до проведення онлайн-занять. Проаналізовано напрацьований у цій галузі досвід дистанційного навчання студентів. Розкрито зміст стажування викладачів за модулем ІКТ.